siteheader Monique Zitgedeelte Dressoir Behandeltafel SchildEEN

Wie ik ben

Mijn naam is Monique van Vroenhoven, geboren en getogen in Eindhoven waar ik nog steeds woon samen met mijn man.

Thuis kregen we al mee dat er meer te doen is tegen hoofdpijn dan alleen een pilletje innemen. Dan kregen we van mijn moeder een shiatsu massage of een energetische behandeling. Dus daar ligt eigenlijk al de basis voor de interesse in natuurlijk behandelen.

Doordat ik jaren geleden klachten kreeg die in de reguliere geneeskunde niet te achterhalen waren ging ik verder zoeken en vond ik mijn heil in de natuurgeneeskunde. Daarna was mijn interesse definitief gewekt: ik wilde meer weten. Ik ging steeds meer boeken lezen en cursussen doen.

Uiteindelijk heb ik de erkende 4 jarige HBO opleiding E.E.N.® therapie gedaan. E.E.N. staat voor: Eclectisch, Energetisch, Natuurgeneeskundig. Aansluitend heb ik de modules HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis afgerond. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven over de chakra’s en hoe je deze weer in balans kunt brengen met behulp van de E.E.N.® therapie. Mijn thesis voor de psychosociale vakken ging over autisme.

Daarnaast heb ik nog een aantal fijne behandelingen en methodes geleerd die goed zijn te combineren met de E.E.N.® therapie of als zelfstandige behandeling zijn in te zetten.

Ik ben gek op analyseren en verbanden leggen dus het therapeutschap is me op het lijf geschreven. En ik vind het heel fijn om mensen te ondersteunen op hun pad naar bewustwording en gezondheid.
sitefooter sitefooter
© Libel in Balans | Van Eert Communicatie